De lekkerste Boerenkaas van Nederland!
Wij zijn dé leverancier voor ambachtelijke Boerenkaas, maak kennis met ons uitgebreide assortiment. Niet gevonden wat u zocht? Wij verzorgen ook maatwerk, een kruidenmelange afgestemd op uw wensen. Tevens kunnen de kazen voorzien worden van ons of uw eigen label. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk en heeft het Europese Gegarandeerde Traditionele Specialiteiten keurmerk (GTS).
Goudse Boerenkaas
Klassieke Goudse Boerenkaas, jong tot en met overjarig
Rauwe koemelk | 48+ | 1-12+ maanden gerijpt | 5 / 12 / 16 kg model
Stolwijker Boerenkaas
Boerenkaas met licht pittig karakter, oorspronkelijk afkomstig uit het plaatsje Stolwijk, net buiten Gouda
Rauwe koemelk | 48+ | 1-12+ maanden gerijpt | 12 / 16 kg model
Boeren Graskaas
Gemaakt van de melk waarbij de koeien in de wei hebben gegraasd. Alleen verkrijgbaar in het weideseizoen.
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 12 / 16 kg model
Boerenkaas met Bieslook en Paprika
Toevoegingen: bieslook, paprika, knoflook
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 8 kg model
Boerenkaas met Brandnetel
Toevoegingen: brandnetel, bieslook, ui, knoflook en peterselie
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 8 / 12 kg model
Boerenkaas met Fenegriek
Toevoegingen: fenegriek kruiden
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 5 / 8 / 12 kg model
Boerenkaas met Chili
Toevoegingen: rode chilipeper
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 5 / 8 kg model
Boerenkaas Il Produtore
Toevoegingen: zwarte olijven, knoflook, tomaat en oregano
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 8 / 12 kg model
Boerenkaas met Knoflook
Toevoegingen: knoflook
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 8 kg model
Boerenkaas met Komijn
Toevoegingen: komijnzaad
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 5 / 8 kg model
Boerenkaas met Kruidnagel
Toevoegingen: kruidnagelen
Rauwe koemelk | 48+ | 2-7 maanden gerijpt | 8 kg model
Boerenkaas met Mosterd
Toevoegingen: geel en bruin mosterdzaad, mierikswortel en ui
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 8 / 12 kg model
Boerenkaas met Olijfringen
Toevoegingen: zwarte olijfringen, tomaat, knoflook
Rauwe koemelk | 48+ | 8-12 weken gerijpt | 5 / 8 kg model
Boerenkaas met Olijf en Tomaat
Toevoegingen: zwarte olijven, knoflook en tomaat
Rauwe koemelk | 48+ | 6-12 weken gerijpt | 5 kg model
Boerenkaas met Peper
Toevoegingen: peper, paprika, knoflook, ui en gember
Rauwe koemelk | 48+ | 6-12 weken gerijpt | 8 / 12 kg model
Boerenkaas met Pestokruiden en pijnboompitten
Toevoegingen: fenegriek, basilicum, knoflook en pijnboompitten
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 5 kg model
Boerenkaas met Ui en Knoflook
Toevoegingen: ui, knoflook en paprika
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 8 kg model
Boerenkaas 20+
Rauwe koemelk | 20+ | 4-12 weken gerijpt | 12 kg kanter model
Boerenkaas 20+ met Kruiden
Toevoegingen: bieslook, paprika, knoflook, peterselie en ui
Rauwe koemelk | 20+ | 4-12 weken gerijpt | 12 kg kanter model
Leidse Boerenkaas
Toevoegingen: komijnzaad
Rauwe koemelk | 30+ | 1-12+ maanden gerijpt | 12 kg kanter model
Boerenkaas 30+
Rauwe koemelk | 30+ | 4-8 weken gerijpt | 12 kg kanter model
Het Gegarandeerde Traditionele Specialiteiten (GTS) logo is een keurmerk voor Boerenkaas. Deze kaas is altijd van rauwe melk gemaakt.
Het weidegang logo geeft aan dat de melk afkomstig is van koeien die ten minste 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei grazen.